365Privat mastercard kredittkort
365Privat mastercard kredittkort

Bruker du kredittkort ofte som betalingsmiddel bør du absolutt sjekke ut 365Privat Mastercard. Flere år på rad har kortet kommet godt ut på tester, og erklært et av de beste. Kredittkort bør faktisk komme med mer enn kun en god rente, og det gjør dette kortet fra Danske Bank A/S.

Dette er 365Privat MasterCard

Dette er et kredittkort som er tilknyttet MasterCard, og kan dermed benyttes verden over. Kredittgrensen er på kr 50 000, med en rentefri periode på 45 dager. Klarer du ikke betale inn all brukt kreditt innen denne perioden vil du få en effektiv rente på 25,21%. Ikke av de laveste, men absolutt konkurransedyktig med tanke på andre fordeler. Kortet er gebyrfritt med unntak av uttak av kontanter. Dette koster kr 35 + en viss prosent påslag. Henholdsvis 1,5% i Norge og 1,75% i utlandet. Å betale varer med kortet er gratis.

Et omfattende fordelsprogram

Grunnen til at kortet kanskje er det beste all-over-kortet finner du i fordelsprogrammet. Sammen med et middels rentenivå, og rabatter i fordelsprogrammet er det vanskelig for andre kort å konkurrere. Her får du blant annet CashBack, som vil si at du hver måned får tilbakebetalt en viss prosent av det du har betalt for en vare. Vel og merke om den er kjøpt hos 365Privats samarbeidspartnere. Du kan få enda mer i rabatt på drivstoff, da der kombineres CashBack med kr 0,30 pr liter i rabatt. I tillegg til dette kan du benytte avtaler med elektrisitetsselskaper og skaffe deg 10% rabatt på strømmen. Dette er kun en grov oversikt, og detaljene finner du til enhver tid på bankens hjemmeside.