SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort
SAS EuroBonus Premium American Express® Card kredittkort

Kredittkort fra American Express har lenge vært etterlengtet blant nordmenn, men de har inntil nå vært ganske så vanskelige å få tak på. Nå kan man søke om et slikt kredittkort i forskjellige varianter, men den beste måten for nordmenn å gjøre det på er å søke om et delt kort som samler det beste fra flyselskapet SAS og den amerikanske bankkjeden.

En himmel av bonuser

For med kredittkortet SAS EuroBonus Premium American Express Card kan du virkelig føle deg eksklusiv. Dette kredittkortet gir deg en kredittgrense på inntil kr 150 000 og hele 45 dager med rentefri nedbetaling, og et lass med fordeler. Dette innebærer EuroBonus-poeng som kan brukes på flyreiser, som du samler inn hver gang du drar kortet.

Videre så kan man dra nytte av ekstratjenester når man er på reise, som inngang til lounger på flyplasser, reiseforsikring og så videre. Kredittkortet har et lite årsgebyr, men for de fleste vil dette absolutt være verdt pengene.

Flere varianter av American Express

Ønsker man et virkelig eksklusivt kredittkort med American Express, så kan man gå for «storebroren» til overnevnte kredittkort. Det heter SAS EuroBonus Platinum American Express Card og gir deg ubegrenset med kreditt, samt enda flere bonuser og fordeler. Det koster dog 1700 kroner i året, men vil igjen være verdt pengene for mange!