Kredittkort
Kredittkort

Tre av de største bensinstasjonkjedene i landet har alle kastet seg på MasterCard-bølgen, og opprettet kredittkort som passer utmerket for deg som står for drivstofftankingen i familien. Med disse kortene kan du spare flere øre pr liter bensin eller diesel du fyller, men også på andre kjøp.

Shell MasterCard

Hvis du allikevel fyller bensin hos Shell bør du utnytte dette og bruke et av de anbefalte kredittkortene for drivstoffylling. Med et Shell MasterCard får du 40 øre i rabatt per liter du fyller, men i tillegg til dette får du 1% bonus på alle kjøp du foretar deg over hele verden. Du vil raskt opparbeide deg en solid bonus.

Statoil MasterCard

Statoil Mastercard er også et anbefalt kredittkort for deg. Her får du vanligvis 30 øre i rabatt per liter, men hvis du fyller over 2500 liter på et kalenderår, økes bonusen til 40 øre. Dette kortet har ingen bonuser utenfor bensinfylling, men passer fra for Statoil-tilhengeren.

Esso MasterCard

Hvis Esso er din favorittkjede, så bør du definitivt utnytte Esso MasterCard. Du får da 30 øre i rabatt for hver liter bensin du fyller, i tillegg til rabatter på bilvask og andre nyttige ting som fyringsolje og parafin. Men det kan også være verdt å sjekke ut det anbefalte kredittkortet 365Privat Mastercard, som gir deg samme bensinrabatt, i tillegg til 3,65% avslag av pumpeprisen.