Kredittkort
Kredittkort

De fleste kredittkorttilbyderne strekker seg til kr 100 000 i kredittgrense, og det er faktisk bare én på det norske markedet som har et kort med høyere grense, mens det finnes flere som ligger langt under. Vi fokuserer i denne artikkelen på to anbefalte kredittkort som gir deg meget høy lånegrense dersom du har høy nok inntekt.

Unikt kort fra re:member

Mange forbrukslån har en lånegrense på kr 150 000, så dette er en sum som er svært høy for et kredittkort. re:member gjør altså noe helt unikt med å tilby deg denne kredittgrensen dersom inntekten din er høy nok. Kortet har også videre gode betingelser med hele 52 dager rentefritak, og null gebyr på varekjøp. Den effektive renten på 25,40% begynner etter det å løpe, noe man helst vil unngå, for da finnes det bedre alternativer som lån.

Høy kreditt og bonus med Flexi Visa

Med kortet Flexi Visa får du maksimalt en kreditt på kr 100 000. Men dette er kanskje et av de mest anbefalte kredittkort på grunn av fleksibiliteten, du kan selv velge hvilken av fem bransjer du vil ha 4% i bonus på når du handler. Kortet har ikke reiseforsikring, så dette er et kort som passer best for den som trenger store summer til hjemlige formål, og samtidig setter pris på et godt bonusprogram.