Kredittkort
Kredittkort

Hvis du skal kjøpe noe på kreditt er det sjeldent lurt hvis du ikke har tenkt til å betale tilbake innen den rentefrie perioden er over. Dette er fordi at renten på selv anbefalte kredittkort ofte er på 25% eller høyere, og da vil et billig forbrukslån være et bedre alternativ. Allikevel finnes det noen korttilbydere som lager et godt tilbud for deg som skal betale ned over tid også.

17,12% hos Santander Red

Santander Red har laget et av markedets mest anbefalte kredittkort takken være den unike renten. Der hvor konkurrentene sjeldent havner under 20%, får man en meget god rente med dette kortet. Med en kredittgrense på hele kr 100 000 kan dette være et godt alternativ til et forbrukslån, siden du her kan bruke store deler av kreditten og betale ned over lengre tid uten å bli ruinert av renter og gebyrer.

20,10% med Ikano Visa

Hvis Santander Red ikke er noe for deg har også Ikano Visa blitt et av de mest anbefalte kredittkort. Også dette kortet har en høy kredittgrense på kr 100 000, og den noenlunde lave renten gjør at det er overkommelig å benytte mer enn de 50 dagene du får med rentefritak på å betale ned gjelden din.