Kredittkort
Kredittkort

Ut på reise – da har du vel reiseforsikring? Hvis ikke kan du få det gratis ved å bruke et av våre anbefalte kredittkort som inkluderer denne forsikringen hvis du betaler minst halve reisen med det. I tillegg til gratis reiseforsikring, så kan du få en rekke andre fordeler ved bruk av kortene!

Gebyrfri Visa

Ikke bare er reiseforsikring inkludert, men denne kortet egner seg spesielt godt i utlandet (f.eks. i land som kina) siden det ikke finnes gebyrer knyttet til det! Dette gjelder også uttak i minibanker, som du ofte må betale 1% av med andre anbefalte kredittkort. Enhver oppdager burde altså ha et Gebyrfri Visa i lommen.

Manchester United Visa

Manchester United Visa passer nok best for fans av verdens beste fotballag, men også for den som skal ut på reise. Kortet er tilknyttet Visa-nettverket og kan dermed brukes i betalingsterminaler over hele verden, og inkluderer naturligvis reiseforsikring. Spesielt et anbefalt kredittkort hvis du skal på fotballtur til England.

Norwegian-kortet

Norwegian-kortet er et godt reisekort for den som er mye ute og farter. Kortet har ingen gebyrer knyttet til seg i utlandet, med gratis uttak fra minibank. Reiseforsikring er inkludert og du samler opp «CashPoints» for hver gang du drar kortet. Disse poengene kan du bruke på flyreiser hos Norwegian, og dermed spare penger ved å shoppe.