SAS EuroBonus Platinum American Express® Card
SAS EuroBonus Platinum American Express® Card

Mange reiser en god del i forbindelse med jobb, og andre innimellom for kortere og lengre ferieturer. Uavhengig av hvorfor en reiser, ønsker en del å kunne benytte ventetiden på flyplassen i roligere omgivelser, enn lange køer og et folkemylder. I slike tilfeller vil et SAS kredittkort gi deg dette. Se vår oversikt her.

Flyplasslounge og ventetid

Folk som reiser en del bruker ufattelig mye tid på flyplasser. Det er køer, kontroller og folk overalt. En del ønsker da å kunne ha muligheten til å utnytte denne ventetiden til å få unne noe arbeid, mens andre bare vil ha roligere omgivelser mens de venter. Da vil for eksempel et av SAS sine kredittkort være gunstig å ha. Da får man gjennom fordelspakken i kortet tilgang til egne flyplasslounger. Her er det rolig og tilgjengelig Wi-Fi, for de som trenger det. Du kan også få deg en matbit og noe å drikke. Å kunne tilby denne tjenesten til kortkunder koster forholdsvis mye, og derfor har kort med denne fordelen årsavgift. Etter vårt syn kan de ekstra hundrelappene du må ut med for et slikt kort være verdt det. Les hos Aftenposten om 4 måter å slippe inn i flyplassloungen uten å fly business.

SAS-kort

I Norge er SAS tilbyder av kredittkort, som gir tilgang til flyplasslounger. Hele 4 forskjellige kort tilbyr flyselskapet, men med noen forskjeller i hvert enkelt kort. Alle kortene gir deg Eurobonuspoeng i forhold til kjøp av reiser gjennom kortet, men det er noe forskjell på tilbudene innen flyplasslounger. Et av kortene gir ikke tilgang til flyplasslounge, SAS Eurobonus World MasterCard. Kortene som er tilknyttet American Express (Premium og Platinium) gir tilgang til lounger gjennom kortets inkluderte Priority Pass. SAS Eurobonus Diners Club gir tilgang til alle Diners flyplasslounger verden rundt.