Kredittkort
Kredittkort

Det er frem og tilbake i bank- og kredittverdenen. Nye aktører dukker opp på markedet, mens andre melder sin avgang. Naturligvis er det også noen gamle travere som holder koken gående, som kredittkortet vi nå skal snakke om.

Kredittkortet vant sine første tester i 2007 – altså hele syv år siden – og er fortsatt et av nordmenns soleklare førstevalg som beste kredittkort i 2014. Kortet heter naturligvis 365Privat MasterCard, og du har helt sikkert hørt om det!

Bonuser og betingelser

Først og fremst tror vi 365Privat MasterCard har blitt såpass populært på grunn av den innbydende drivstoffbonusen. Du får nemlig 3,65% av pengene tilbake når du fyller tanken på bilen din, noe som tilsvarer godt over 50 øre/literen med dagens bensinpriser. Samtidig får du ekstra 30 øre når du fyller hos Esso, noe som gjør at du kan sitte igjen med en god slant med penger etter ett år!

Den samme bonusen gjelder for klær og sko, slik at du også kan spare når du sender din bedre halvdel på handletur. Og det er vel ikke dårlig?

Hvordan få kredittkortet?

De beste kredittkortene i 2014 er tilgjengelig for «alle», og det er også 365Privat MasterCard. Kortet har kun 21 års aldersgrense, og du søker enkelt om det via nettsidene til kredittkortet. Du behøver heller ikke si opp ditt nåværende bankforhold, men får simpelthen kortet hos en annen bank.