Kredittkort
Kredittkort

Leter du etter beste kredittkort i 2015? I så fall har du kommet til riktig sted – for vi skal i denne artikkelen se nærmere på nettopp det. Her vil du kunne finne skreddersydde tips til hvilket kort du bør velge, ettersom man bør velge et kort som passer med ens egen bruk.

Det er beste kredittkort i 2015

Det har etter hvert blitt svært mange gode kredittkort på det norske markedet, og i 2015 vil det nok dukke opp stadig flere. Men blant de aller beste i skrivende stund, så anbefaler vi deg å se nærmere på kredittkort som Norwegian-kortet, Gebyrfri Visa og re:member. Alle disse tre kortene er blant de tre mest populære kredittkortene i Norge, noe de har vært i flere år. I 2015 vil de nok også søkes om av flere titalls tusener av nordmenn. Høy kredittgrense, akseptabel rente og lang betalingsutsettelse er fellesnevner for alle disse kredittkortene.

Riktig kredittkort for deg

Men det som er beste kredittkort for naboen din, er slettes ikke nødvendigvis det samme for deg. Dette fordi at man har ulike behov og bruksmønstre, og derfor bør du velge et kredittkort som passer til deg. Reiser du mye er for eksempel Gebyrfri Visa et godt alternativ, mens du som allikevel aldri flyr med flyselskapet Norwegian vil ha lite nytte av å ha Norwegian-kortet i lommeboka di.