Kredittkort
Kredittkort

Det finnes noen enkle grunnregler, som gjør at man kan nyte godt av alle fordelene som kredittkort bringer med seg. Samtidig kan man unngå alle ulempene med unødige ekstra utgifter, høy kredittrente, og unødige gebyrer. På våre sider presenterer vi nesten utelukkende kort som ikke har årsgebyrer. Det er den første vanlige utgiftsposten som man med fordel kan stryke. De får kortene som kommer med en årsavgift, som vi syns er gode nok, kommer med ekstra tjenester, som kan være nyttige for mange.

Les betingelsene før du inngår en avtale

De største fordelene ved kredittkort nyter man, hvis man finner et kort som harmonerer med ens egen livsstil. Mange kort kommer med fordelspakker som gir rabatter innen forskjellige bransjer, eller hos bestemte bedrifter. Les våre presentasjoner, og finn det kortet eller kortene, som passer til dine behov, slik at du maksimerer din innsparing. Kjører du mye bil er kanskje 365Privat MasterCard et kort du bør kikke nærmere på. Flyr du mye innenlands kan Norwegian-kortet være tingen for deg.

Med kredittkort må man ha noen enkle regler for seg selv

Det viktigste som man må huske når man bruker kredittkort er at regningen må betales på tide. Dette gjør man i dag enkelt gjennom en e-Faktura. Bruk også den rentefrie perioden for det den er verdt. Men husk å slette gjelden før perioden er omme. Legg også merke til at kredittkort ikke er ideelle når du trenger kontanter. Kontantuttak er som regel belastet med gebyrer, og du betaler renter på beløpet fra første sekund. Holder du deg til dette vil du med letthet finne det beste kredittkort 2016.