Norwegian-kortet
Norwegian-kortet

Noen år tilbake etablerte Norwegian sitt eget kredittkort-firma som del av selskapsstrukturens egen bank. Kredittkort fra firmaet er jevnt over gode, men de egner seg best for folk som er kunder hos flyselskapet, eller for folk som planlegger å bli kunder hos selskapet. Hovedmotivasjonen for å skaffe seg kortet er objektivt sett at det nemlig gir rimeligere flyreiser med Norwegian. Der er en del andre goder knyttet opp mot kortet også. Kortet er knyttet opp mot VISA-nettverket noe som gjør at det kan brukes på rundt 30 000 000 steder. En kredittgrense på kr 100 000 er heller ikke å forakte. Riktig anvendelse av kortet kan spare brukeren store summer.

Kredittkort fra Norwegian gjør det billigere å fly

Hvis du allerede reiser mye med Norwegian, eller planlegger å gjøre det i fremtiden, er kortet definitivt noe for deg. Det er et kredittkort med et CashPoint program som gir deg tilgode mellom 5% og 20% per flyreise i det nære utlandet. På samtlige andre kjøp får du 1% i CashPoints. Selskapet har også inkludert en mengde nettbutikker hvor du kan få opptil 20% av kjøpssummen tilbake som CashPoints. Det er viktig å vite at CashPoints ikke er det samme som cashback. Med CashPoints får man ikke penger tilbake, men man sparer opp CashPoints som man kan bruke til å kjøpe den neste flybilletten.

Andre fordeler med kredittkort fra Norwegian

Med kortet er det også avgiftsfritt å ta ut penger i utlandet. En stor ekstra bonus er at kortet har en reiseforsikring som gjelder når du betaler over 50% av turen med kortet. Denne forsikringen gjelder også for barn som er under 21 år gamle, og ektefelle, hvis de er med på turen. Samtidig er man også forsikret mot tapte avganger med inntil kr 5 000 per person, eller kr 20 000 per familie.