Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort er overlegne vanlige bankkort på en del punkter. Dette gjelder spesielt fordi kredittkort gir rabatter på vanlig varehandel. Med en del kort er det ekstra mye penger å spare på kjøp av drivstoff, som bensin og diesel, samt på kjøp gjort på en bensinstasjon.

365Privat MasterCard og ESSO

365Privat MasterCard er ett kort i teten, når vi snakker om billig drivstoff, og om gode kredittkort med mange fordeler. Som bensinkort gir det deg en rabatt på 3,65%. Dette er en god bonus. Hvis du samtidig benytter deg av ESSO så får du 30 øre i avslag per liter i tillegg. Dette er den beste bensinbonusen du kan få med kredittkort, hvis du har mange ESSO stasjoner i nærheten. Kortet gir deg også den samme gode bonusen på mange andre ting så det er absolutt å anbefale som et av de beste kredittkort for vanlig bruk.

Flexi VISA er best kredittkort for drivstoff

Flexi VISA er den beste utfordreren til 365Privat MasterCard. Santander sin Flexi VISA er et jevt over bra kredittkort, som også sparer deg masse penger på fylling av drivstoff. Kortet gir deg en hele 4% bonus, som returneres til kontoen din, uansett hos hvilken kjede du velger å handle. Hos Flexi VISA må du velge hvor du vil ha bonusen din, og du kan forandre dette en gang i måneden. Utvalget er stort, og følger grove kategorier. Hvis du ikke skulle trenge bonus på bensin en måned, kan du forandre bonusen til å gjelde for klær, elektronikk, flyreiser. I det finnes mange kategorier å velge imellom.