Kredittkort
Kredittkort

Kanskje har du et kredittkort allerede, eller er du på utkikk etter et nytt og bedre ett. Uansett årsak, så vil du ha et bedre alternativ der ute med mindre du allerede er en heldig eier av kredittkortet vi nå skal omtale. Det har funnet frem i flere tester og er såpass bra at det så absolutt fortjener tittelen beste kredittkort.

Dette er det beste kredittkortet

Kortet heter 365Privat MasterCard, og tilbys av ingen andre enn den Danske Bank. Flere av landets største magasiner og aviser har flere år på rad kåret kredittkortet til å være det beste valget, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Betingelsene er svært gode, med en effektiv rente på rundt 25%. Man kan søke om en kreditt på inntil kr 50 000, og har hele 45 rentefrie dager.

Men de virkelige store fordelene med kredittkortet kommer først i neste avsnitt – da du skal få høre om konseptet cashback som blir tatt til nye høyder med 365Privat Mastercard.

Få penger på å handle

Cashback er nemlig inkludert i kredittkortet, i form av at du får 3,65% av handlesummen tilbake når du handler i utvalgte bransjer. Bonusen gjelder for kjøp av sko og klær, samt drivstoff. Det er spesielt sistnevnte som gjør dette til et av de beste kredittkortene, ettersom man kan spare inntil 90 øre/literen ved å fylle hos Esso (prosentvis bonus pluss 30 øre ekstra hos kjeden).