Kredittkort
Kredittkort

Det er sikkert mange som lurer på hvilke som er de beste kredittkortene. Et fornuftig spørsmål som ikke er helt enkelt å svare på. Det kommer litt an på hva kortet skal brukes til. Ett av de første spørsmål du bør stille deg selv er hvor stor kredittgrense du trenger? De fleste kredittkort har en grense som går fra kr 10 000 og til kr 100 000. Enkelte kort har en enda høyere grense. Om du skal bruke kortet på ferien din eller til litt shopping, så vil de fleste kredittkort kunne brukes. Men har du planer om nye møbler og samtidig reise på ferie, så bør du velge et kort med mulighet for en høy kredittgrense.

Fordeler knyttet til kredittkort

Det meste av slike fordeler er knyttet opp mot rabatter, cashback og reiseforsikring. Derfor er det igjen avgjørende hva du skal bruke kortet til. Kjører du mye bil, så er de beste kredittkortene 2017 kanskje de med den største rabatten på drivstoff. Reiser du mye, så kan det være lurt med bonuspoeng slik at du får kjøpt billige flybilletter. Eller er det shopping som kortet skal brukes til, da er det kanskje best med rabatt i så mange butikker som mulig. Vi har funnet frem til det vi mener er de beste kredittkortene i 2017 og en kort presentasjon av dem kommer her.

re:member

Dette Mastercardet har en aldersgrense på 18 år, noe som gjør det tilgjengelig for de fleste. Kortet har også den størst potensielle kredittgrensen på kr 150 000. Men, husk på at det er kredittvurderingen som avgjør hvor stor grense du kan få. Den eneste kostnaden i forbindelse med bruken er når du tar ut kontanter i minibanken. Dette koster kr. 35 + 1 % av uttaket. Kortet har inkludert reiseforsikring og du kan få rabatt i mer enn 350 nettbutikker (re:member reward), vanlige butikker og spisesteder over hele landet. Rabatten går fra 1 % og til 25 %, avhengig av butikken du handler hos.

Komplett Bank

Du må ha fylt 20 år for å søke om dette Mastercardet. Den maksimale kredittgrensen ligger på kr 100 000, men igjen er det kredittvurderingen som bestemmer hvilken kredittgrense du får. Kortet er gratis å bruke og du får automatisk inkludert tre ulike forsikringer i kortet. Dette er reise-, kjøps- og ID-tyveriforsikring. Du får rabatt i ulike butikker, blant annet hos Komplett.no og i tillegg får du 1 % i bonus på alt du kjøper. Denne bonus kan du bruke i nettbutikken til Komplett.no eller ta den ut i kontanter.