Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Kredittkort skal være gunstige å bruke, og samtidig gi deg de fordelene du ønsker av et kort. Du trenger egentlig ikke lete så mye mer, da vi har funnet kortet for deg. Santander Red kommer med lav rente og gode betingelser, og vi har latt oss friste til å gi det beste karakter for 2015.

Kredittkortet

Her er kortet med en god rentesats, og som ikke vil koste skjorta om du må betale brukt kreditt over lengre tid. Årlig effektiv rente på dette kortet er så lav som 17,12%, og i tillegg har du faktisk 50 dager rentefri periode. Dette er betingelser ikke alle banker kan skilte med. Fyller du Santander Consumer Banks vilkår for kreditt kan du få helt opp til kr 100 000 i kredittgrense. Når det kommer til gebyrene er disse også av de rimelige satsene, ingen gebyrer unntatt på kontantuttak. Kontantuttak vil koste kr 30 i gebyr, samt 1% påslag i Norge og 1,75% i utlandet. Dermed et kredittkort med lave kostnader totalt.

Fordelsprogram

KickBack er Santanders eget rabattprogram for bankens kunder. Et kredittkort fra denne banken vil altså spare penger for deg om du benytter det smart. KickBack betyr at du får en viss rabatt hos en mengde butikker, og nettbutikker. Denne rabatten får du tilbakebetalt en gang hver måned for hver enkelt vare. Dermed, om du handler hos Santanders partnere, kan du vente deg en pengesum i retur. Du får i tillegg en viss rabatt ved bruk av andre tjenester, som for eksempel en overnatting på alle Comfort hoteller i Skandinavia. Dessverre må du ordne reiseforsikring gjennom andre tjenester, da dette kortet kommer uten denne inkludert.