Kredittkort
Kredittkort

Hvilke billige kredittkort finnes egentlig i 2014? Det er kanskje ikke så lett å finne frem i jungelen av tilbydere og kort, men vi skal forsøke å gi deg et par pekepinner på hvordan du finner frem til de billigste kredittkortene i år, og på denne måten kan du finne det kortet som passer deg og din økonomi best!

Hva gjør et kredittkort billig?

I hovedsak skiller man mellom to typer kredittkort – kort som er ment for å spare penger med, og kort som er ment for å spare penger på. De billige kredittkortene i førstnevnte klasse vil ha en lav effektiv rente; gjerne ned mot 17 prosent. Da kan man handle dyrere gjenstander på avbetaling uten at det må koste skjorta.

Andre billige kredittkort i 2014 lar deg faktisk spare penger når du handler. Det kan være rabatter fra 1 – 20%, som kommer i form av bonuser eller direkte avslag. Les gjerne rundt på nettstedet vårt om det som kalles cashback, så lærer du alt om slike kort.

To eksempler på billige kredittkort i 2014

Fortsetter vi på overnevnte teori, så er Santander Red et kredittkort i førstnevnte klasse. Med en effektiv rente på 17,12% er dette virkelig et av de billigste kredittkortene i 2014. På andre siden så har man Trumf Visa, som er billig i den grad at du kan spare 1-3% på alt du handler over hele verden. Her gjelder det bare å velge kort etter bruksområde.