Cresco Gold Kredittkort
Cresco Gold Kredittkort

DnB er banken bak dette kredittkortet. Bruker du kortet riktig kan du unngå nesten alt av gebyrer og avgifter. Det er ingen årsavgift eller administrasjonsgebyr på dette kortet. Velger du å betale med e-Faktura slipper du fakturagebyr. Om du ikke ønsker å bruke e-Faktura blir du belastet med et beløp på kr 35. Cresco Gold tilbyr deg SMS-varsel hver gang du bruker kortet. Dette gjør at man kan ha full oversikt over det man bruker.

Fordelene med Cresco Gold

Betaler du over 50 % av reisen din med kredittkortet får du reise- og avbestillingsforsikring gratis. Forsikringen dekker familien din om du er på reise med dem, eller tre andre medreisende. Skjer det et uhell på din ferie kan du få nød kort eller nødpenger. Innen 48 timer har man pengene tilgjengelig. Kortet er også tilknyttet VISA-nettverket noe som gjør det at du kan handle gebyrfritt verden over. Det er en rentefri periode på 45 dager, du har derfor god tid på å betale tilbake det du har lånt. Kortets nominelle rente er på 17,80%, mens den effektive renten er 26,74%. Dette er om du har kr 15 000 utestående i over 12 måneder.

Slik får du Cresco Gold

For å kunne søke om dette kortet må du være fylt 20 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Søknaden finner du på bankens nettsider under kredittkort. Her fyller du ut en enkel søknad som du får svar på med engang. Det tar normalt 7-10 dager før man har kortet i posten. Bestill derfor i god tid før du har planer om å benytte deg av kortet. Kredittgrensen blir bestemt av banken etter det er foretatt en kredittsjekk.