Kredittkort
Kredittkort

Valgets kvaler – hvilket kredittkort skal man egentlig gå for? Med svært mange å velge mellom, kan det bli like vanskelig å plukke ut det rette. Men når vi nå viser deg tre av de beste kredittkortene, så bør all tvil legges til side.

365Privat MasterCard

Fra et underselskap av Danske Bank får vi det populære kredittkortet 365Privat MasterCard, som mange ganger har blitt kåret til best i test. Det er kanskje ikke så rart, for kortet gir deg unike bonusprogrammer som gir deg 3,65% i avslag i utvalgte bransjer. Kredittkortet er mest populært som bensinkort, da man kan spare inntil 90 øre/literen ved å betale med det!

Norwegian-kortet

Minst like populært er kredittkortet fra Bank Norwegian, som oftest kun omtales som Norwegian-kortet. Dette kredittkortet har et unikt bonussystem som gir deg «CashPoints» når du handler, som du kan bruke på reise hos flyselskapet med samme navn. Utover dette har det flere rabattordninger og også reiseforsikring inkludert.

Ikano Visa

Ikano Visa er kredittkortet for deg som handler mye i varierte bransjer. Med et kredittkort fra Ikano Bank får du nemlig avslag i ulike bransjer hver eneste måned, og rabattene strekker seg gjerne inntil 10%! Dessuten har du helårsrabatter hos Shell-stasjoner og andre bensinstasjoner, så dette er definitivt kortet for deg som vil spare penger.