Kredittkort
Kredittkort

Reiser du mye, eller bruker du mye penger på klær? Kanskje elsker du å nedbetale ting over tid? Disse tre personene vi «beskriver» her er ganske forskjellige, og behøver ganske så ulike kredittkort. Nå til dags er det nemlig ikke slik at alle kort er like – de er faktisk såpass forskjellige at man anbefaler kort avhengig av bruksmønster!

Reise, shopping eller drivstoff

Vi skal ta tre konkrete bruksområder som er ganske så populære blant kredittkortbrukerne. For det første, så finnes det svært mange kredittkort som fokuserer på billigere drivstoff. Er dette interessant, så bør man skaffe seg et dedikert bensinkort. Du som shopper mye vil derimot dra nytte av et kort som gir deg cashback på alt du handler, og ikke bare drivstoff.

Er du reiseglad, så finnes det dedikerte kredittkort med bonuser både på flybilletter og overnattinger, samt kort som inkluderer reiseforsikring. Dette kan du spare mye penger på i løpet av noen år!

«Allround» kredittkort

Har du et variert bruksmønster, så vil det lønne seg å skaffe et alt mulig-kort, som har bonuser både på det ene og det andre. Det finnes flere av disse, men de vil ikke gi like gode bonuser på de spesifikke områdene som de mer dedikerte kortene, men vil uansett være mer gunstig dersom du vil spare penger både på det ene og det andre.