Kredittkort
Kredittkort

Flere kredittkort har ulike fordeler med seg, når du bruker dem. En av disse fordelene er drivstoffrabatt. Ikano Bank er et tilbyr sine kunder slik rabatt, gjennom sitt kredittkort. Du kan spare mye om du kjører en del, eller om du har en bil med stor motor. Hvorfor ikke benytte deg av gode rabatter, når du har mulighet til å spare penger på en ellers kjedelig utgift?

Drivstoffrabatt hos Ikano Bank

Ikano Bank tilbyr kredittkort, med flere fordeler. En av disse er drivstoffrabatt. Du får 1% rabatt på drivstoff og annet kjøp på alle bensinstasjoner, når du benytter deg av kortet. Fyller du tanken, på en Shell stasjon får du 2% drivstoffrabatt. Kjører du mye og ofte, kan du spare en hel del penger om du bruker kredittkortet. Passer du på at du betaler tilbake, det du har lånt før den rentefrie perioden er over, er kreditten du har lånt gratis, det vil si at du ikke må betale renter. Du får med andre ord bare fordeler om du bruker kortet ditt smart.

Hvordan sparer du med kredittkort?

Det du bruker på drivstoff og bensinstasjoner eller andre kjøp havner på en egen konto i Ikano Banks eget fordelsprogram. Her samler du opp prosentene du sparer. Du kan totalt spare kr 5 000 på denne kontoen. Dette er mye penger, og om du bruker kortet fornuftig kan du slippe å betale renter. Det du sparer, havner som Trumf poeng, og kan tas ut enten som kontanter, eller du kan bruke det på rabatterte varer i flere nettbutikker.