Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Det er mange forskjellige kredittkort man kan søke om, men mange av dem har rimelige høye gebyrer. Det er gebyrer for uttak i bank, gebyrer for å bruke kortet og mange andre gebyrer. Så hvis du vil slippe unna alle gebyrene, bør du sjekke Credits Visa. Dette er et gebyrfritt kredittkort, noe som betyr at du slipper å betale for bruk. Det er heller ikke årsavgift og du fikser alt selv på nettet. Dermed er dette et enkelt kredittkort å ha, uansett hva man trenger å bruke pengene på. Credits Visa kan brukes til å pusse opp hjemme, betale for en spennende reise eller gjøre noe annet morsomt, helt uten gebyrer.

Mange rabatter og en reiseforsikring

Kredittkort gir deg ofte gode reiseforsikringer og rabatter på en rekke forskjellige varer. Credits Visa er ikke noe unntak. Du får en gratis reise-og avbestillings forsikring som gjelder for alle reiser hvor du bruker kortet til å betale minimum halvparten av reiseutgiftene. Dette går helt automatisk og siden dette kortet har så gode vilkår, er det naturlig at du bruker det mye. I tillegg er det svært mange butikker som er med i rabattprogrammet til Credits Visa. Dermed får du gode rabatter når du handler i disse butikkene med dette kredittkortet.

Credits visa – i tall

Noe av det viktigste er selvsagt at det er ingen gebyrer med dette kortet. Du må være minst 20 år, og søkeprosessen er nettbasert. Maks kredittgrense er på hele 100 000 kr, men merk at man må ha hatt kortet litt for å få denne. Det er 50 rentefrie dager.