Kredittkort
Kredittkort

Mange klarer seg helt fint med kun ett kredittkort, og de har det gjerne som en reserveløsning. Kort er en fin måte å være sikker på at man kan få fatt på ekstra penger hvis man skulle trenge det. Andre bruker kredittkort til å handle på nettet, eller til å bestille reise og hotell. Her gir kortet ekstra sikkerhet, og mange kort forsikrer reisen, hvis den er betalt med kortet. Det kan likevel lønne seg å ha enda ett kort.

Fordelspakker

Det finnes en del fordelspakker som er knyttet opp mot enkelte kort. Noen gir billigere drivstoff, på bensinstasjoner. Et eksempel på slike kredittkort er 365Privat MasterCard, som også lar deg handle billigere innen kategorier som du velger. Andre kort gir deg fordeler når du leier leiebil, eller når du handler i nettbutikker. Det kan være lurt å kartlegge sine egne behov før man skaffer seg et ekstra kredittkort, slik at man selv får best mulig utbytte, og rabatter og fordeler, som man faktisk trenger.

De beste kredittkort sparer deg penger

Velger du det riktige kredittkortet, så sparer du penger. Kort, som vanligvis har blitt ansett som en utgiftspost, har utviklet seg til å bli en fornuftig måte å holde kostnader nede på. De fleste kredittkort som vi anbefaler på vår side, er kort som har en rentefri periode på mellom 40 og 50 dager. Hvis man kun benytter seg av fordelene som kortene bringer med seg, og handler med rabatter, så sparer man penger, så lenge man husker å betale regningen i tide, og lar være å ta ut penger i minibank.