Kredittkort
Kredittkort

Da de forskjellige kredittkortene kan tilby ulike typer goder, kan det være lurt å ha flere. Mange vil velge å ha et kort til drivstoff, men et annet til reise. Har du mer enn et kredittkort har du muligheten til å finne ekstra penger om du skulle ha behov for det.

Les også: Tenk deg om før du bruker kredittkort.

Fordeler med flere kredittkort

Man kan fint klare å finne noen kredittkort som kan dekke alle dine behov. Eneste man bør tenke på er at det alltid er lurt å ha noe i bakhånd. Skulle du miste kortet ditt vil det være greit å ha et i reserve. Da kan det gjerne også lønne seg å ha to kort med ulike fordeler. 365Privat MasterCard gir deg fordeler på drivstoff og bensinstasjoner (les vår omtale her). Mens Bank Norwegian kan gi deg fordeler på reise. Det er viktig at man velger kort man har bruk for. Skal man ha mer enn et kort må man vite at man bruker de riktig. Om man bruker begge uten å kunne betjene kortene vil det fort bli dyrt.

Spar penger på kredittkort

Bruker du dine kredittkort riktig er det mye penger å spare. De fleste kort kommer med en rentefri periode på mellom 30 til 50 dager. Betaler du inn det du har lånt før denne tiden kommer det ikke renter på beløpet. Det fins mange ulike rabatter og fordeler i kortene. Så sjekk alltid disse når du skal handle på nett. Det kan lønne seg veldig å betale med kredittkort. Husk å alltid sjekk om ditt kort har gebyrfrie uttak eller ikke. Om det ikke har det vil det komme renter fra den dagen du tar ut penger.