re:member kredittkort
re:member kredittkort

Det er ingen hemmelighet at mange kredittkort tilbyr brukerne gode fordeler, om de benytter kortet som betalingsmiddel. Det er ikke alltid så enkelt å finne fordelspakkene en kan komme til å trenge. Er du usikker bør du kanskje vurdere et kort med et fordelsprogram som dekker mange områder.

re:memeber

Dette er et kredittkortselskap hvor flere eiere står bak. Kortselskapet eies av Swedbank og Barclays Bank, gjennom EnterCard Norge. Dette kredittkortet kan faktisk fås både i Norge, Sverige og Danmark. Du får hele kr 150 000 i kredittgrense, og 52 dager rentefritak. Effektiv rente på benyttet kreditt ligger for tiden på 25,40%. Når du søker om dette kortet vil du få tilsendt et av tre alternativer; black, silver og blue. Hvilket kort du får avgjøres av kortselskapet, og hvordan de vurderer din økonomi, evne til innbetalinger og liknende. I tillegg kommer kortene med beste fordelsprogram 2015 (etter vår mening).

Fordelspakken

Dette kortet kommer med et bredt spekter av fordeler, som kan spare deg for atskillige summer i løpet av et år. Handler du mye på nett kan du faktisk få rabatt inntil 25% på opptil 200 forskjellige nettbutikker. I tillegg kommer rabatter på en del restauranter, som for eksempel Bølgen & Moi. Liker du å reise kan du også spare penger, om du bestiller og betaler hos blant annet hotels.com og Expadia, med kortet. Når du betaler reiser med kortet vil reiseforsikringen, som ligger i kortet, dekke opp om uhellet er ute. Dette er altså et kredittkort som sparer deg for penger når du benytter det. Er det rart at vi anbefaler deg sjekke det ut?