Kredittkort
Kredittkort

Diverse kredittkort på markedet er veldig gode, når det gjelder å gi brukeren fordeler ved kjøp og bruk av kortet. Noen kredittkort som vi presenterer (se vår hjemmeside) har inkluderte reiseforsikringer, andre gir fordeler på kjøp innen diverse bransjespesifikasjoner. Tøy og sko, Mat og dagligvarer, Bensinstasjoner, og så videre. Enkelte kort gir deg, og de du reiser sammen med en gratis reiseforsikring, om du bruker kortet til å betale mer enn halvparten av reisen.

Les på Klikk.no: Hva dekker reiseforsikringen?

CashBack ved bruk av kredittkort

Kredittkort gir deg ikke nødvendigvis tydelige rabatter, men det er blitt utviklet forskjellige systemer som gir deg penger tilbake når regningen for kortet blir gjort opp. Cashbacksystemer har ofte en øvre grense for hvor mye de gir tilbake i løpet av ett år. Summen varierer, men det er ofte kun noen tusen kroner. Kjører man mye bil kan et ekstra kredittkort som også gir rabatter på bensin, være fornuftig. Et Shellkort, i kombinasjon med 365Privat MasterCard, kan være en god løsning som hjelper med å spare noen hundrelapper i måneden.

Om man skaffer seg et ekstra kredittkort bør man se på hva man trenger først

Det finnes kredittkort som gir rabatter for de fleste ting i livet, og man bør se på hvilke behov man har, før man bestiller seg ekstra kredittkort. Noen kort gir bonuser ved kjøp av møbler. Mange kort gir en gratis reiseforsikring om man bruker kortet til å kjøpe reisen. Andre kort som re:member gir gode priser på netthandel, og en bred variasjon av varetyper. Mange mennesker sparer noen hundrelapper i måneden, fordi de har valgt de kredittkort som er best og billigst, men også fordi kortet harmonerer med de behov som brukerne har i hverdagslivet.