Kredittkort
Kredittkort

De fleste i Norge benytter kort som betalingsmiddel. Kort brukes på butikker, på nett og til kontanter. Det er utallige muligheter på typer kort. Noen er rene kredittkort, andre er kort med mange andre fordeler i tillegg til en kreditt eller det kan være et enkelt minibankkort. Når en skal finne kortet som passer er det gunstig å vurdere hva som finnes opp mot hva man trenger.

Dette bør du vurdere

Tilbudene må vurderes når du har bestemt deg for å få et kredittkort. De aller fleste kortene har i dag mer enn kun kreditt. Det tilbys også forskjellige fordelsprogrammer/fordelspakker. Da sier det seg selv at hvert enkelt kort bør vurderes. Fordelspakkene er varierte så ha klart for deg hva du er ute etter. Reiser du mye kan kort som for eksempel SAS American Express Card være noe for deg. Kjører du mye kan et kort med gode rabatter på bensin være løsningen, som for eksempel Shell Master Card. Den ene fordelen trenger ikke skyve den andre ut, kanskje er et kort med begge deler er det du trenger.

Slik finner du riktig kredittkort.

Tilbudet på forskjellige kort er som sagt stort. Når du har vurdert hva du er ute etter; plukk ut de kortene som har det du ønsker. Sett disse opp mot hverandre. Se på fordelspakkene, rentene, rentefri periode og ikke minst gebyrene. Det er viktig å være oppmerksom på dette slik at kortet også er tilpasset din private økonomi. Vi har egentlig gjort jobben for deg. Du kan bruke siden her til å sammenligne kredittkortene opp mot hverandre, eller lese litt om forskjellige kort og tilbydere. Når du så har bestemt deg gå inn på bankens side og send en søknad. Så mye enklere kan det ikke gjøres.