Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort gir deg tilgang på penger, og du kan bruke penger som du ikke har enda. Det er en mulighet til raskt og praktisk å låne penger. Kort har gått fra å være rene betalingskort til også å bli fordelskort som gir brukeren bonuser på varekjøp, ekstra forsikringer, og sikkerhet for handel i nettbutikker. Utvalget av kort er stort, og det er ikke alltid lett å finne ut av hvilke kort som egner seg best for ens egen livsstil. Vi anbefaler en rekke kort som er overlegne, med hensyn hva de tilbyr av fordeler, men hvilket kort som passer til deg er det bare du som kan avgjøre.

Kredittkort gir deg mange fordeler

Kredittkort har erstattet kontanter i større og større omfang. Dette er selvfølgelig fordi kort er enkle i bruk. De er grunnleggende nyttige betalingsformidlere. I tillegg har du muligheten til å utsette ventingen på neste lønning. Du kan handle på krita, og skaffe deg det du trenger uten å trippe utålmodig rundt de siste ti dagene. Før du skaffer deg et kort bør du likevel analysere dine egne behov, for å finne et kort som passer til din livsstil. Der finnes kredittkort som gir deg billigere strøm, reiseforsikring, strømforsikring, avslag på kjøp av bensin og diesel, eller billigere matvarer.

Med kredittkort kan du spare penger

Kort kan bli dyre hvis du glemmer deg, eller gjør ting som er direkte gale. Hvis du ikke betaler på tiden, eller hvis du bruker kredittkort på å ta ut penger i minibank, så kan ting fort bli dyrere enn de trenger være. Ikano VISA gir deg for eksempel rabatter på både matvarer og drivstoff.