Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Vi ønsker alle å kunne spare på forskjellige innkjøp vi gjør. Vi handler rabaterte varer eller venter på nyttårssalget i butikkene. Bruker man et kredittkort har man muligheten til å spare litt hele året. Det lar seg gjøre på grunn av kortselskapenes fordelspakker/fordelsprogram. Mange av dagens kort kommer med rabattløsninger, enten i form av prosenter eller poeng.

Rabatt med kredittkort

Ordet «rabatt» er et ord vi nordmenn liker. Er du en hyppig bruker av kort er det nettopp det du får. Noen selskaper benytter prosentvise avslag på bestemte butikker/nettsteder, slik som for eksempel kredittkortet fra re:member. Her er det mye å hente. Hele 25% er oppnåelig med dette kortet om man handler på nettet. Eller hva med SAS EuroBonus Premium Card? Det gir deg poeng hver gang du betaler en reise med SAS. Poengene kan benyttes til kjøp av en ny reise billig, eller gratis. Sjekk alltid fordelspakkene også godt når du leter etter et kort.

Gebyrfri Visa fra Santander

Gebyrfri Visa er et kort fra Santander. Her får du tilgang til en rekke goder i form av et stort, og omfattende, fordelsprogram. Dermed er det fritt frem for å spare penger samtidig som du betaler varene dine. Det kan nevnes rabatter på flere hundre nettsider, bl.a. hos Apple og Hotels.com. Det er ikke så verst å tenke på at en ny mobil kan komme med rabatt? Reiser man på en ferie har kortet reise- og avbestillingsforsikring for hele 4 personer. Det krever selvfølgelig at du betaler minst 50% av reisen med kortet. Det beste med dette kortet er at det er gebyrfritt. Enda noen kroner spart.