Kredittkort
Kredittkort

I Norge er vi i dag vant til at det meste har et eller annet gebyr, også kredittkort. Vi tenker kanskje ikke over det til hverdags, men over tid er det faktisk mye penger som går ut i gebyr. Benytter man seg av kredittkort er rentene også en faktor i tilbakebetalingen, men har du noen gang sjekket om du finner gebyrfrie kort? Her er to av dem.

Credits Visa

Det er BB Finans som kan tilby dette kortet, Her er det en rimelig sjanse for et gratis kredittkort hvis du bruker kortet smart. Kortet har ingen gebyrer og dermed er minimum mellom kr 400 og kr 600 spart pr år, og det bare i termingebyrer. Tenk deg at du har kortet i 10 år; mellom kr 4 000 og kr 6 000 spart, sannsynligvis mer. Kredittgrensen er kr 100 000 med en rente på 21,85%. Det tilsier at en kreditt på kr 15 000 betalt over et år koster kr 1 668 i rene rentepenger. Credits Visa kommer med to forsikringer i kortet, reise- og avbestillingsforsikring og identitetstyveriforsikring. I tillegg har man tilgang til VISA’s Gullkammer, et fordelsprogram.

VIP Credit Card

yA Bank tilbyr her et kort med mange fordeler, fokuset er på livsstil og du får et bredt utvalg steder å velge fra. Det være seg enkelte treningssentre, restauranter, nettbutikker og videre. I tillegg har de en velkomstpakke ved første gangs bruk. VIP Credit Card henvender seg først og fremst til de som ønsker det lille ekstra i hverdagen. Maksimumsgrensen for kreditt er også her kr 100 000, med rentefri periode på 50 dager. Renten er 22,90% ved benyttet kreditt på kr 15 000, da betaler du kr 16 744 tilbake over 12 måneder. Dette er også et kredittkort som er gebyrfritt og dermed sparer deg flere hundrelapper i året bare med dette.