Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort er forbundet med en ekstra kontantreserve eller penger når man er i nød. Men kredittkort kan brukes til mye mer enn dette. Det finnes mange fordeler ved å bruke kredittkort, for eksempel når man skal ta ut penger i utlandet eller i norske minibanker. Dersom du har et gebyrfritt kort, vil du ha muligheten til å ta ut kontanter uansett hvor du er i verden, helt uten avgifter eller gebyrer.

Kontanter uten kostnad med kredittkort

Dersom du har et gebyrfritt kredittkort vil du kunne ta ut kontanter i minibanker over hele verden uten ekstra kostnad. Vanlige bankkort og kredittkort har ofte gebyrer forbundet med å ta ut penger fra spesielt minibanker, men gebyrfrie kort er laget slik at du skal slippe å tenke på ekstra kostnader og gebyrer når du trenger penger. Det eneste du må tenke på er at rentene begynner å løpe i det øyeblikket du tar ut penger med kredittkort, og at du derfor bør betale inn på kredittkortet ditt så snart som mulig.

Flere kredittkort å velge mellom

Det er flere store og gode selskaper som tilbyr kort som lar deg få muligheten til å ta ut kontanter i minibanker over hele verden helt gebyrfritt. Felles for alle disse gebyrfrie kredittkortene er at de ikke har noen kostnader forbundet til hverken varekjøp eller kontantuttak, og de har også alle reiseforsikring inkludert dersom du betaler minst 50% av reisen din med kredittkortet. VIP Credit Card er et kort for deg som reiser mye, og liker å spise på gode restauranter og føle på livet der du er, med mange gode fordeler. Med Credits Visa vil du få muligheten til å sikre deg de laveste kostnadene fra en av nykommerne på markedet, og med Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank får du sikkerheten fra en storbank i ryggen. Her er valget ditt for hvilket gebyrfritt kort du ønsker deg.