Kredittkort
Kredittkort

Forskjellige typer kort har i tiden som har gått og frem til nå utviklet seg til mer enn kreditt. I dag er det innbakt flere tilbud i mange kredittkort. Konkurransen om kunden har ført til at selskapene har sett etter flere bruksområder og tilbud. I jungelen av kort og tilbud er det ikke alltid lett å orientere seg. Når du leter etter et tilbud på kreditt er det viktig å sjekke hvilke andre tilbud kortene gir deg.

Fordelstilbud en kan finne i kredittkort

Vi betaler stadig mer med kort og ikke i kontanter. Tilbudene på forskjellige kredittkort er mange og fordelene fler og fler. Skal du ha et kort som gir deg mer enn en kreditt er det viktig å finne ut hva som finnes av slike tilbud, og hos hvem. Disse kortene kan ha mange fordeler for deg. Det kan være rabatt på bensin, rabatt på enkelte typer innkjøp eller til og med strømforsikring. På nett finner du utallige tester eller omtaler for gode kort, også her hos oss. Søk dermed nøye før du bestemmer deg.

To gode kredittkort med mange fordeler

I utgangspunktet syns vi de fleste kredittkort har fordeler, men noen utmerker seg med flere varierte fordeler for kundene. Et av kortene som har økt voldsomt i popularitet er Norwegiankortet. Her får man nesten alt i et kort, spesielt på ferieturen. Kortet har kredittgrense på kr 100 000, kr 0 i gebyrer og effektiv rente på 23,10%. I tillegg har de cashpoints, som vil si at du får 1% tilbake for hver flyreise og alle innkjøp. 365Privat er et annet godt kort. Her er det mange fordeler. Kredittgrense på kr 50 000, effektiv rente 25,21%, kr 0,81 i rabatt på bensin, 3,65% cashback på sko og klær, 10% rabatt hos på leiebil og mye mer.