Manchester United Visa kredittkort
Manchester United Visa kredittkort

Hvis du vurderer å skaffe deg Manchester United VISA fra Santander, er der en del ting som du burde legge merke til. Det er et kredittkort som har mange svakheter, som ikke gjør at det egner seg til altomfattende bruk. Kortet burde utbalanseres med et annet kredittkort eller debetkort, for å kompensere for de opplagte svakhetene ved kortet.

Der er fordeler med Manchester United VISA

Manchester United VISA er på ett vis en hederlig bonus for fansen, siden kortet gir billigere adgang til blant annet fotballkamper på Old Trafford og fanartikler. Det er også et kredittkort som gir brukeren reiseforsikring når reisen er over halvveis betalt med kredittkortet. Kortet gir også tilgang på den generelle fordelspakka til Santander som betyr at andre ting enn ManU kamper også blir billigere.

Likevel finnes det bedre kredittkort

Det finnes bedre kredittkort, som er sterkere på mange områder. Det er viktig å ikke bli blendet av det røde kortet med ManU logen, og handle fornuftig. Et viktig spørsmål en bør stille seg er hvor ofte man faktisk handler hos ManU FC. De to største manglene ved dette kredittkort er en relativt høy rente med 26,90% samt gebyrer på uttak på kr 40 + 1% av uttakssummen.

Det er fullt mulig å ha flere kort, slik at man kan gjøre opp for svakhetene ved hvert enkelt kort. Det er også vanskelig å gå i surr siden alle regninger kommer som avtalegiro eller eFaktura. Et godt tilleggskort for dette kredittkortet er yA sitt kredittkort. Det har nemlig ingen gebyrer på uttak. Med kortet følger det også en ulykkesforsikring og en avbestillingsforsikring, og rentene er langt gunstigere med 22,90% og der er en 4% rabatt på dagligvarer.