Kredittkort
Kredittkort

Mange handler i dag på nettet og det finnes få andre bransjer som har hatt en så kraftig økning som nettopp netthandelen. Da er det en fordel med et kredittkort som kan tilby deg rabatt når du handler og dermed gjøre shoppingen litt rimeligere. Blant de kortene som gir deg flest rabatter finner vi re:member sitt Mastercard.

re:member har gode fordeler

Dette kortet har den største kredittrammen blant alle vanlige kredittkort, du kan søke om en kreditt på hele kr 150 000. Du får også 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, akkurat som hos de fleste andre kortselskaper. Her får du også muligheten for å få rabatt i mer enn 350 butikker. Mange av disse er nettbutikker hvor du kan få mellom 1% og opp til 25% i rabatt, avhengig av hvilken butikk du handler i. Applestore, Tanum, Platekompaniet og SAS er blant butikkene og kjedene du får handelsrabatt hos. Du kan også oppnå rabatter på hoteller og restauranter. Det eneste kravet er naturlig nok at du betaler med kortet ditt. Rabatten du har oppnådd kommer som fratrekk på den neste fakturaen din fra re:member.

Santander Red er blant de billigste kredittkortene

Hvis vi ser på hvilket kort som kan være billigst, så blir det Santander Red. Det kommer selvsagt an på hva man legger i at et kort er rimelig. Renten er det dyreste på et kredittkort og derfor er et kort med en lav rente i utgangspunktet det billigste. Renten hos Santander Red er på 17,12% effektiv rente, og dermed plasserer det seg i det nedre sjiktet hva angår lave renter på et kredittkort i Norge. Den eneste ulempen med kortet er at du ikke får med reiseforsikring, men ellers kan du få opptil kr 100 000 i kreditt, 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og tilgang til flere rabatter gjennom Santanders eget program. Her kan du få inntil 25% i rabatt hos flere ulike nettbutikker samt rabatt på hotellovernattinger hos Clarion og Comfort.