Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Ikano Bank er firmaet bak det populære kredittkortet Ikano VISA. Kortet ligger i teten på diverse tester og forbrukerkåringer. Grunnen til dette er et rabattprogram som er utenom det vanlige. Det er blitt mer og mer vanlig at tilbydere av kredittkort overbyr hverandre med fordelsavtaler i en kamp om å vinne kundenes gunst. Dette kommer kundene til gode på flere måter.

Helt grunnleggende kan man si dette om Ikano VISA. Kredittkortet er tilknyttet VISA nettverket, noe som betyr at man kan bruke det over mesteparten av kloden. Det finnes millioner av utsalgssteder og minibanker som aksepterer kortet. Nesten alt av varer og tjenester som en skulle trenge kan betales med VISA, og man skal lete lenge etter en minibank som ikke aksepterer kortet.

Fordeler og betingelser

Kortet har en kredittramme på kr 100 000. Det betyr at bruker av kortet er forberedt på nesten hva det skulle være. Grensen er høyere enn vanlig.
Ikano VISA er et kredittkort med rimelig lav rente, på 19,72%. Den begynner kun å løpe umiddelbart hvis du bruker kortet til kontantuttak. Hvis du bruker kortet til kjøp av varer og tjenester begynner renta først å løpe etter 50 dager.

Et kredittkort uten skjulte kostnader

Normal tilbakebetaling skjer månedlig, men den kan utsettes. Du kan velge om du vil tilbakebetale etter 2, 4, 6 eller 9 måneder, for ett lite påslag i renta. Hvis noe uforutsett skulle skje er dette en god nødløsning.
Det er ingen gebyrer eller skjulte kostnader ved å ha kortet. Der er ingen årsavgift, gebyr for etablering, eller ekstrakostnader ved varekjøp. Tar du imot regningen på e-faktura er dette også kostnadsfritt.