Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

Brukere av kredittkort er forskjellige, og det er dermed også forskjell på hvordan man benytter kredittkort. Ikano Visa kan benyttes av alle typer brukere, men er samtidig godt tilpasset deg som benytter kort daglig.

Ikano Visa – generelle vilkår

Dette kortet gir deg opptil kr 100 000 i kreditt, og 50 rentefrie dager. Betaler du ikke innen denne fristen er effektiv rente 19,46% om du har kr 15 000 i kreditt, som nedbetales over et år. I tillegg til denne måten å betale kreditten på kan Ikano også tilby deg to andre alternativer for nedbetaling. Delbetaling vil si at du velger et fast månedsbeløp (nesten som på et lån) og betalingsutsettelse vil si at du velger en periode hvor du ikke betaler. Begge disse betalingsformene kommer med gebyrer, men er et utmerket alternativ til ordinære betalingsbetingelser. Rentesatsene på disse to alternativene kan variere i forhold til den «normale» måten å betale på.

Fordelsprogram

Dette er et kredittkort med et godt fordelsprogram, både faste rabatter og månedlige tilbud. De faste rabattene er på drivstogg og dagligvarer, mens de månedlige rabattene varierer. I tillegg vil du som kunde få tilgang til din egen fordelsportal. Her vil du finne enda flere steder med rabatter, som for eksempel på forskjellige nettbutikker. Dessverre er ikke rabattbeløpet ubegrenset på årsbasis, men i forhold til mange andre kort med fordelsprogram en bedre deal. Du kan spare opptil kr 5 000 hvert år ved å benytte rabattordningene i kortet. Det eneste du ikke får med her er gratis reise- og avbestillingsforsikring, men med så mange fordeler kortet ellers har, ser vi ikke på det som et stort minus.