Kredittkort
Kredittkort

Vi nordmenn er glade i å reise, og det har aldri vært enklere (eller billigere) å besøke de reisemålene vi ønsker. Stadig flere direktefly har avgang fra norske flyplasser, og tilbudet kommer garantert til å vokse fremover. Derfor gjelder det å være godt rustet til reisen, og utnytte de fordelene man kan få via et godt kredittkort.

For deg som flyr med SAS

SAS, og deres samarbeidspartnere via Star Alliance, flyr mange millioner nordmenn hver eneste år. Er du en av de som alltid velger SAS, så kan du dra god nytte av et kredittkort fra American Express, som heter SAS EuroBonus Premium. Da samler du nemlig EuroBonus-poeng når du handler med kredittkortet.

Med andre ord kan melk på butikken og bensin på tanken sakte men sikkert bli til en flyreise. Kredittkortet gir deg også fordeler som adgang til lounger og rabatter på leiebil og hotellopphold, så dette er egentlig det ultimate kortet for deg som reiser mye.

For deg som flyr med Norwegian

Flyselskapet Norwegian har de senere årene blitt en stor konkurrent til SAS, og gjør det også bra i bankbransjen. Bank Norwegian tilbyr sine kunder et gunstig kredittkort som fungerer på samme måte som overnevnte, der man samler inn poeng når man bruker kortet, som man senere kan bruke på flyreiser hos flyselskapet. Reiseforsikring er også inkludert i dette kortet.