SAS EuroBonus Classic American Express® Card
SAS EuroBonus Classic American Express® Card

SAS har tre forskjellige kredittkort som du finner omtaler av her på våre nettsider. Disse kortene er de eneste vi anbefaler som også har en årsavgift (noe du ellers stort kun finner i kredittkort fra vanlige sparebanker), men vi liker de uansett. Årsavgiften kan nemlig forsvares med alle de unike fordelene du får i et kredittkort fra flyselskapet. Denne avgiften er heller ikke all verden, og ligger på kun kr 250 for det vanligste kortet, SAS Eurobonus Classic American Express Card. Navnene på de to andre kortene er henholdsvis Premium og Platinum (i stedet for Classic).

3 kredittkort fra SAS med 18-års grense

Alle tre kort har en aldersgrense på 18 år og mer enn høy nok kredittgrense. For Classic er grensa kr 75 000, for Premium er den kr 150 000, mens for Platinum er det rett og slett ingen kredittgrense. Alle kredittkort har i dag en rentefri periode, og for SAS sine kort er denne på 45 dager. Du får gratis reiseforsikring når du betaler minst 50% av reisekostnadene med kortet, i tillegg til avbestillingsforsikring. Betaler du med kredittkort fra SAS, har du også tilgang til en rekke eksklusive tilbud som ofte er reiserelaterte.

Unike fordeler

Kredittkort fra SAS skiller seg først og fremst ut på de unike fordelene du ikke får andre steder. Alle kjøp av flybilletter hos SAS, hotell og leiebil, med mer, der du bruker dette kortet, gir deg automatisk Eurobonus-poeng. Antallet poeng øker, alt ettersom hvilket kort du velger. Eurobonus er et ganske raust lojalitetsprogram og du når raskt nok poeng til å konvertere de til gratis flyreiser, hotellopphold eller varekjøp. Disse kortene gir deg også tilgang til lounger på flyplasser, som du ellers ikke ville fått. Betingelsene varierer i forhold til hvilket kort du har.

Les utfyllende omtaler av kortene fra SAS.