Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Santander er en av de største finansinstitusjonene i verden og er opprinnelig spansk. I Norge tilbyr banken en rekke gode finansprodukter, som billån, forbrukslån og lignende, i tillegg til en imponerende portefølje av kredittkort. Et av kortene, Santander Red, har de laveste rentene vi kjenner til. Når det er sagt, en av de tingene vi stadig påpeker her på våre sider, er at det alltid er om å gjøre å unngå rentene, uansett hva rentesatsen er. Det gjør du enkelt om du er disiplinert når du bruker kredittkortet.

Kredittkort med laveste rente

I skrivende stund ligger rentene i Santander Red på 17,12%. Dette er selvsagt mye høyere enn for eksempel i et boliglån, men kredittkort er også temmelig annerledes enn slike lån. Til sammenligning kan vi nevne at det finnes kredittkort med renter helt oppe på 30%, og over. Men, rentene i et kredittkort begynner ikke å løpe før den rentefrie perioden er over. Her tilbyr Santander Red hele 50 dager. Det vil si at kjøper du noe i dag, har du 50 dager på å betale kreditten. Gjør du det i tide, tilfaller det ingen renter. Du har da fått et helt gratis lån. Det er heller ikke gebyrer for kjøp av varer eller tjenester. Merk deg at rentefritaket ikke gjelder når du bruker kredittkort til å ta ut kontanter.

Krav for å få Santander Red

Dersom du vil ha Santander Red, kan du søke enkelt på nettet (se vår omtale av kortet her, der du også kan sende inn søknad). Du må være minst 20 år for å få kortet og bør ha en eller annen form for fast inntekt. Som med andre kredittkort, kreves det at du ikke har betalingsanmerkninger.