Kredittkort
Kredittkort

Langt de fleste kredittkort har en eller annen form for rabatt tilknyttet kortet. Mange av disse tilbyr rabatt og bonus dersom du handler i en rekke ulike butikker, men så er det også noen få kort der bonusen er rettet mot ett eller to selskaper. Og nettopp de to kortene som vi skal presentere her, tilbyr bonus eller rabatt som kan spares opp og brukes til en rimeligere handel hos det samme selskapet.

Komplett Mastercard

Dette Mastercard fra Komplett Bank kan brukes over hele verden som et helt vanlig Mastercard. Komplett Bank er en del av Komplett gruppen, som også teller nettbutikken Komplett.no. Er du en av dem som kjøper elektronikk rimelig ofte, så er det verdt å tenke på å søke om dette kortet. Du får rabatt i nettbutikkene Komplett.no og Blush.no. Her får du 3% i bonus når du kjøper varer hos en av de to butikkene, og denne bonusen kan du spare opp og etter hvert ta den ut i kontanter eller bruke den som betaling i de to samme nettbutikkene. Bruker du nemlig bonusen til å kjøpe varer i akkurat disse nettbutikkene blir den doblet og du vil dermed få en ekstra flott rabatt på varen du tenker å kjøpe. Kortet er gratis å bruke og du kan få en kredittramme på inntil kr 100 000.

Bank Norwegian Visa

Med et Bank Norwegian Visa kan du spare opp det de kaller CashPoints hos Norwegian. Disse kan du på et senere tidspunkt bytte til gratis eller rimeligere flybilletter hos nettopp Norwegian. Hvor mye avslag du får på billetten avhenger av hvor mange slike poeng du har klart å spare opp. Du opptjener poeng ved å bruke kortet hver dag og du får 1% i bonus på alle kjøp, uansett hvor du bruker det. Du får også bonus ved å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Her får du 5% i bonus når du kjøper billettene til lavest pris og 20% bonus på de dyreste billettene hos Norwegian. Om du reiser litt, så kan det bli noen poeng på et år. Kortet er gratis å bruke, det eneste du betaler for er uttak av kontanter i Norge. Også hos Bank Norwegian kan du søke om en kredittramme på inntil kr 100 000.