Kredittkort
Kredittkort

Kort benyttes mye i Norge. Vi betaler på butikken og på nett med disse. I tillegg er kredittkort blitt et mer vanlig hverdagskort. I vanlige bankkort fungerer kun som betalingskort, mens kredittkorttilbyderne tilbyr kort med flere fordeler, eller rabatter. Derfor er det greit sjekke disse nøye, også da tilbudene her varierer en god del.

Hva er behovet ditt?

I søket etter kredittkort er det viktig å ha klart for seg hvilken type kort man vil ha. Er det kun en kreditt du søker eller er det kort med cashback, som for eksempel 365Privat MasterCard. Fordelspakkene varierer mye. Du kan finne kort med rabatter på det meste, fra leiebiler og til flybilletter. Eller hva med VIP Credit Card, som fokuserer på rabatter på livsstilsting? Tilbudene er mange og de nevnte kortene vil ikke bare gi deg kreditt men også garantert spare deg penger. Det vil også et godt bensinkort gjøre, som for eksempel Flexi Visa.

Sammenlign

Start med å lete opp alle kortene som gir det du er ute etter. Sett disse opp mot hverandre og sammenlign. Se på fordelspakkene og om de gir rabatter på de tingene du bruker kjøpe. Vil det være Shell MasterCard som gir deg best bensinpris totalt, eller et annet kort? Er det Bank Norwegian eller Ikano VISA som gir deg beste bruk utenlands? I denne sammenligningen er det viktig at du ikke glemmer kostnadene også, renter og gebyrer. Er gebyrfritt kort fristende finnes Credits VISA. Sjekk litt rundt her hos oss og du vil finne at vi har gjort mye av jobben for deg.