Kredittkort
Kredittkort

Bankene i dag har presset deg som forbruker hardt med å pakke inn alle sine produkter i en kundepakke som skal gi deg de beste fordelene på boliglån. En naturlig del av denne pakken har ofte vært at du må få kredittkort fra banken din også. Det er det ikke alle som er så fornøyde med. For ikke alle klarer å bruke et kredittkort på den riktige måten uten å havne i gjeldskrisen.

Det finnes bedre kredittkort

Derfor går staten inn og blander seg. Slik at du skal slippe å bli prakket på kredittkort som du ikke vil ha. For det skal nevnes at bankenes kredittkort ikke er de beste på markedet. Det finnes mye bedre kredittkort å oppdrive som har flere og bedre fordeler. Derfor skal det ikke være nødvendig at bankene deler ut kredittkort til noen som ikke vil ha dem, eller som er fornøyde med det kredittkortet du har fra før.

Strippet for fordeler

Endringene rundt dette er rett rundt hjørnet og vil egentlig ikke påvirke så mange. Er du av den typen som gjerne kun vil ha ett kredittkort og tidligere har benyttet deg av banken sitt kort, så kan du fortsatt det. Men jeg vil først råde deg til å se litt på Internett etter kort som er bedre. Hva med et kort som gir billig bensin? Bonus som du kan ta ut på kontoen din eller bruke til nedbetaling av faktura? Reiseforsikring? Avbestillingsforsikring? Rabatt på butikker? Ja, mulighetene er mange og valget er kun ditt eget. Det blir uansett godt at du kan ta det valget selv og ikke blir sittende med bankens kredittkort som gjerne er strippet for alle fordelene du kunne hatt.

For å velge det beste kredittkortet for deg, så finn ut hva du gjerne vil bruke det til, og let til du finner det som passer forbruket ditt.