Kredittkort
Kredittkort

re:member Mastercard

Dette kortet er helt klart det mest populære kredittkortet blant norske forbrukere, og ifølge uoffisielle tall skal det finnes nesten 700 000 re:member Mastercard her i landet. Det er også dette kortet som kan gi deg den største kredittrammen. Denne er på hele kr 150 000, og tildeles deg om du har stor nok inntekt og god betalingshistorikk. Det er ingen årsavgift tilknyttet kortet og det er gratis å bruke, med unntak av kontantuttak. For dette siste må du betale kr 35 i gebyr + 1% av beløpet du tar ut. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, men du kan selvsagt utsette betalingen enda lengre. Da må du betale en rente på 25,4%. Du får reiseforsikring med i kortet og tilgang til rabatt i mer enn 350 ulike butikker.

Flexi Visa

Flexi Visa er også blant de mest populære. Noe av denne populariteten skyldes de mange rabattene du kan oppnå med kortet. Her får du tilgang til en fast rabatt på 4% innen en kategori du velger selv. Det kan f.eks. være drivstoff, sportsutstyr, flyreiser eller en av de andre tilgjengelige kategoriene. Den maksimale kredittrammen du kan søke om er på kr 100 000 og du får automatisk 50 dagers rentefri utsettelse på betalingen. Ønsker du å betale senere må du regne med å betale en rente på 25,33%. Kortet er gratis å bruke, men skal du ta ut kontanter i minibanken må du ut med et aldri så lite gebyr.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et av de eldste kredittkortene i Norge og samtidig et av de rimeligste å bruke. Du kan søke om en kredittramme på kr 100 000 og får automatisk 50 dages rentefri betalingsutsettelse. Betaler du på et senere tidspunkt enn dette, så må du være klar til å betale en rente på 23,41%. Utover dette følger det ikke med noen ekstra gebyrer for å bruke kortet. Du får også reiseforsikring med, og du kan samtidig benytte deg av de mange fordelene som er tilknyttet kredittkortet. Betaler du med kredittkortet ditt får du blant annet rabatt i mer enn 210 ulike nettbutikker. Her kan du få en rabatt på inntil 15%, avhengig av hvilken butikk du handler i.