Kredittkort
Kredittkort

Nå som konkurransen etter kunder stadig blir større her i landet vil man kunne spare mer penger enn før. Mange av kredittkortene tilbyr nå ulike cashback program. Her oppnår man bonuser som ligger på mellom 1-5 %. Ser man da på det man har spart på et år vil du fort se at dette vil lønne seg.

Lav rente på kredittkortet

Det og tenke på om renten er lav eller høy er noe mange aldri vil merke utbytte av. Når man bruker et kredittkort er det meningen at pengene skal betales tilbake innen de 50 rentefrie dagene er omme. Det er da du kan spare penger på handelen. Men, om du derimot skal bruke kredittkortet på noe av en større verdi å betale ned over tid må du sjekke renten nøye. Helst vil man bare anbefale bruk av et slikt kort om du kan betale tilbake fort. Det er lett for og havne i en økonomisk knipe om man skal betale det ned over lang tid.

Kredittkort til drivstoff

Disse kredittkortene fungerer på samme måten som andre kredittkort med cashback. Eneste er at de spesialiserer sine bonuser på drivstoff og handel på bensinstasjoner og noen ganger bildeler. Bruker du et slikt kredittkort på drivstoff vil du spare store penger. Det fins også mange slike bensin kort på markedet, så det er viktig at du finner det rette for deg. Noen kredittkort har også flere typer bonuser i kortene sine. Da vil man gjerne ikke få like mye i cashback på akkuratt denne handelen, men man kan slå det sammen med handel fra andre tjenester å bedrifter.