Norwegian-kortet
Norwegian-kortet

Å velge det beste kortet for deg selv er ingen enkel oppgave i vrimmelen av tilbud. Et kredittkort skal helst ha en grei rentesats, høy nok kredittgrense og komme med andre fordeler. Reiser en mye bør en absolutt ta en titt på Bank Norwegians kort, som vi vil påstå er et av de beste i denne genren.

Betingelser og vilkår

Her har du et nesten gebyrfritt kredittkort fra Norwegian. Kortet er tilpasset de som reiser ofte, samtidig som en også har et kredittkort i samme kortet. Kortet gir fordeler ved bruk og har en høy nok kredittdel. Du har tilgang til hele kr 100 000 i ekstra kapital, og den effektive renten er på 23,10%. Betaler du all kreditten du har brukt innen de 45 rentefrie dagene kommer du ut på en rentesats på 0%. Uttak av kontanter i utlandet har ingen gebyr, men et valutapåslag på 1,75%. Velger du å ta ut kontanter i Norge må du ut med et gebyr på kr 39. Dette er også et kort for de unge voksne, da aldersgrensen er 18 år. Inkludert i kortet finner du også reise – og avbestillingsforsikring.

Dine fordeler ved å benytte kredittkortet

Når du benytter dette kortet som betalingsmiddel samler du samtidig CashPoints. Dette er en del av Norwegians Reward program. Hver gang du betaler med kortet får du CashPoints, 5 – 20% på reiser bestilt hos Norwegian og 1% på alle andre kjøp. Hvert CashPoint kan benyttes til å betale for nye reiser fra Norwegian, 1 CashPoint vil si kr 1. I tillegg til denne ordningen vil du finne flere nyttige tjenester i forbindelse med kortet. Du kan benytte deg av muligheten til å få forsikring mot ID-tyveri eller forsikring mot betalingsproblemer. Disse tjenestene koster ekstra, men kan sikre deg om uhellet er ute. Betalingsforsikringen koster 0,99% av utestående kreditt, mens andre tjenester ligger mellom kr 149 og kr 249.