re:member kredittkort
re:member kredittkort

Det som virkelig gjør kredittkort fra re:member bra er at man med kortet kan få opptil 25% rabatt hos mer en 200 utvalgte nettbutikker. Bruker du kortet til å handle nyter du utover dette godt av en rentefri periode på 45 dager. Dette betyr at det er nok av tid til å betale tilbake når neste lønning kommer inn på konto. Der er også rabatter hos en rekke restauranter, på spesialbutikker, og på hoteller i hele Norge. Du velger selv hvilke nettsteder du ønsker rabatter hos. Dette gjør du gjennom nettsiden til fordelspakken re:member reward.

Ulemper med kredittkort fra re:member

re:member er et kredittkort med få ulemper, men vi kan nevne at der er gebyrer på uttak innenlands og utenlands, på kr 35 + 1%. Derfor bør man ha et annet kort, eller bankkort for å ta ut penger rimeligere. Den effektive renten på 25,40% er litt høy, men ikke bemerkelsesverdig på noe vis når det kommer til kredittkort. yA bank tilbyr flere kort hvor kontantuttak ikke er belastet med avgifter.

re:member kredittkort er best på rabatter

Hvis man bruker kortet fornuftig, kan man definitivt spare penger, mens man utvider sin økonomiske fleksibilitet. I tillegg til avslag hos mange butikker, har man gratis reiseforsikring når man kjøper reiser med kredittkort fra re:member, og mottar men regningen på eFaktura så har man null utgifter så lenge man husker å betale i tide. Det er enkelt å skaffe seg re:member, man kan bestille kortet online, hos EnterCard. Hvis du har BankID liggende klar går behandlingen av søknaden raskere, og du får kortet i posten i løpet av en til to uker.