Kredittkort
Kredittkort

Mens enkelte mener at kredittkort med lav rente er noe som bare eksisterer i eventyrene, så er virkeligheten slettes ikke så ille. Riktignok så er renten ganske høy på mange norske kredittkort – gjerne over 30 prosent – men det finnes som vanlig unntak fra regelen. Og da er prisforskjellen stor!

Kredittkort med lav rente

Faktisk så kan renten på et kredittkort være lavere enn et billig forbrukslån, noe som sier sitt. Det er Skandiabanken som står bak landets aller billigste kort, der den effektive renten er så lav som 14,96 prosent. Det gjør det faktisk mulig å handle på avbetaling uten at man blir ruinert!

Dette er i stor kontrast til de fleste andre kredittkort, som har en rente på rundt 25% eller over 30% – noe som slettes ikke er billig. Skal man handle ting på avbetaling utenom den rentefrie betalingsperioden, så anbefaler vi et kort som har tilsvarende rente som Skandiabanken sitt.

Alternativ fra Santander

Santander har også et godt alternativ til et kredittkort med lav rente dersom du ikke ønsker å bli kunde i Skandiabanken. Deres kredittkort har nemlig en effektiv rente på i overkant av 17%, noe som slettes heller ikke er ille. Disse kortene er riktignok blottet for andre fordeler, men for deg som er avhengig av lav rente så er det naturligvis svært gode valg.