Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Hvis du er lei av gebyrer på kredittkort så kan Santander VISA Gold være løsningen for deg. Dette kredittkort er definitivt helt i teten når vi snakker om gebyrfri VISA. Over årenes løp har Santander vist seg som en stødig aktør på det norske lånemarkedet. Skulle du trenge det har selskapet en god brukerstøtte, som svarer på spørsmål, og hjelper deg videre. Kredittkortet gir foruten at det er gebyrfritt, også en mengde andre fordeler.

Hva innebærer det at et kredittkort er «gebyrfritt»

Gebyrfritt betyr akkurat det. Med andre kredittkort legges det gjerne på et lite beløp men med kredittkort fra Santander, er tilleggskostnaden alltid null, når du handler varer og tjenester, og når du tar ut penger. Vær likevel oppmerksom på at den rentefrie perioden på 50 dager, kun dekker kjøp av varer og tjenester. Tar du ut penger i minibank, så vil renta begynne å løpe øyeblikkelig. Det er derfor lurt å unngå dette med å bruke et vanlig bankkort.

Flere fordeler med Santander Gebyrfri VISA

Du kan handle på rundt to millioner brukersteder i hele verden, og det koster deg ikke noe ekstra. I tillegg finnes det også en million minibanker som er tilknyttet VISA nettverket verden over, som du også kan bruke.
Kortet har en øvre kredittramme på kr 100 000, noe som burde holde for de fleste vanlige brukere. Kredittkortet gir deg også reiseforsikring, hvis mer enn 50% av reisen er betalt med kortet, og gjelder for opptil tre reisende, hvis alle har blitt betalt for med kortet. I noen butikker gir kortet også rabatter. I enkelt tilfeller opptil 25%.