Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Renta på et kredittkort burde være så lav som mulig. Dette er noe som Santander grepet fatt i med sitt røde kort, Santander Red. Selvfølgelig hører det med at man burde ha en såpass ryddig kontroll på pengebruken at det ikke skulle være noe problem å betale når den rentefrie perioden er over, men man kan jo aldri vite om noe uforutsett skulle hende, eller man glemmer seg.

Santander Red Kredittkort

Santander har flere forskjellige løsninger for kredittkort på markedet. Santander Red er det kortet som har den beste rente. I tillegg er det rimelig når det gjelder gebyrer. Varekjøp gjennomføres uten meromkostninger, og der finnes ingen faste utgifter med kortet, som årsgebyrer. Kredittgrensen varierer, basert på din inntekt, formue og gjeld. Normalt er kredittgrensen på kr 50 000, men den kan forhøyes opptil kr 100 000. Rentenivået er blant de laveste du kan få på kredittkort med 17,12%. Den rentefrie perioden er rause 50 dager, så brukeren har god tid på å gjøre opp for seg, og ende på 0,00% rente.

Andre fordeler og ulemper med Santander Red

En av ulempene er at kortet ikke egner seg for å ta ut kontanter. Ved kontantuttak må du ut med kr 30 og 1% av uttakssummen. Er du i utlandet vil du i tillegg måtte ut med 1,75% ekstra for å dekke vekslingen av valuta. På den andre siden har Santander Red et eget fordelsprogram som kalles Kickback. Her sparer du når du bruker kortet til å handle. Dette gir deg en god rabatt på for eksempel overnatting på Comfor Hotell Scandinavia, og mange andre ting som du kan se på bankens hjemmesider.