Kredittkort
Kredittkort

Hvis det ikke koster noe å hjelpe de som trenger det mest, hvorfor ikke gjøre det? Dersom denne setningen fattet interessen din, så anbefaler vi at du leser videre for å finne ut mer om Røde Kors sitt MasterCard. Ved å bytte ut det vanlige bankkortet med et slikt kredittkort kan du faktisk forandre liv når du handler i butikkene.

Slik fungerer Røde Kors sitt MasterCard

Cashback på kredittkort, en form for bonus som gir deg penger tilbake når du handler med kortet, er ikke noe nytt fenomen. Derimot er det ikke du som får pengene når du handler med Røde Kors sitt kredittkort, men summen går direkte til hjelpeorganisasjonens arbeid for bedre levevilkår for de som trenger det mest.

Med andre ord donerer du en sum på 1% av handlebeløpet ditt når du drar kortet i en butikk, som går uavkortet til Røde Kors. Tenk hvis alle kredittkort på markedet hadde gjort det samme!

Et gunstig kredittkort

Det beste med kredittkortet fra Røde Kors, er at det ikke blir noen forandring i din hverdag. Det er et fullverdig kredittkort som du kan bruke på helt vanlig måte, og det koster deg ingenting. Dessuten har det reiseforsikring inkludert og hele 45 dager med rentefritak, og byr på en del andre fordeler. Ingenting å tape, med andre ord!