Kredittkort
Kredittkort

Bruker du enda det tradisjonelle bankkortet når du fyller bensin eller diesel? I så fall kan vi fortelle deg at det er en svært dårlig idé, ettersom mange kredittkort nå lar deg spare opp mot 80 øre/literen for hver eneste tank du fyller. Det kan bli ganske mye penger for en vanlig familie, det!

Så mye kan du spare på bensin

Akkurat hvor mye du sparer varierer av hvilket kredittkort du har, men et av de beste som vi har funnet er 365Direkte. Med dette kredittkortet får du 3,65% bonus på bensin hos alle bensinstasjoner i Norge, samtidig som de slenger på ytterligere 30 øre dersom du tanker hos Esso. Det gjør at man med bensinpriser på rundt 15 kroner vil spare over 80 øre/literen!

For en gjennomsnittsfamilie så kan dette utgjøre opp mot 1000 kroner i året. Så hvorfor ikke bytte ut bankkortet med et kredittkort så fort som mulig, slik at du kan begynne oppsparingen?

Kredittkort uavhengig av stasjon

Fordelen med overnevnte kredittkort er at det kan benyttes på alle stasjoner i Norge, uansett hvilken kjede de tilhører. Dette gjør at man slipper å måtte kjøre til man treffer på ønsket stasjonskjede. I tillegg har også mange av kredittkortene på markedet bonuser hos spesifikke kjeder, men disse vil som regel uansett være dårligere enn overnevnte 365Direkte MasterCard.